Ο οδηγός αρχαρίων για τα αθλητικά στοιχήματαΑθλητικά στοιχήματα μπορεί να είναι ένα δύσκολο χόμπι, αλλά όταν γίνει σωστά, μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά ανταμείβοντας. Από μας Οδηγός Αρχαρίων Αθλητικών Στοιχημάτων θα βρείτε ένα ζευγάρι των golden κανόνες που να βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία στοιχημάτων – και ίσως κάνουν κάποια κέρδη στο δρόμο. Αποφεύγοντας τα κοινά λάθη που είναι δυνατόν να πάρει τα αποτελέσματα αρκετά γρήγορα, χωρίς να χάσει τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση των αθλητικών στοιχημάτων.

Η σημασία των αποδόσεων

Πρώτα απ ‘ όλα, ας ξεκινήσουμε τον οδηγό οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων του strategyreport.gr αρχαρίων για τα αθλητικά στοιχήματα με ένα αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό συμβουλή στοιχήματος για τους νεοσύλλεκτους. Οι πιθανότητες είναι το Άλφα και το Ωμέγα της όλης επιχείρησης στοιχημάτων – ένα γεγονός συχνά ξεχαστεί ή παραβλέπεται. Κατ ‘ αρχήν, το αποτέλεσμα ενός μεμονωμένου στοιχήματος δεν είναι σχετικό, καθώς είναι οι αποδόσεις που καθορίζουν αν το στοίχημα έχει αξία ή όχι. Με λίγα λόγια, οι πιθανότητες είναι η αντίστροφη τιμή της πιθανότητας ορισμένων εμφάνιση – όσο πιο απίθανο είναι το περιστατικό, τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες για αυτό. Ως εκ τούτου, ένα καλό στοίχημα είναι όταν η πιθανότητα εμφάνισης X είναι υψηλότερη από την πιθανότητα που υποδεικνύεται από τις αποδόσεις.

Στην πράξη, είναι δυνατόν να βρείτε αξία σε οποιοδήποτε περιστατικό, είναι οι αποδόσεις 1.15, 5.50 ή 28.90. Εάν έχετε αξιολογήσει την πιθανότητα εμφάνισης στο 90%, πιθανότητες 1,15 παρούσα τιμή (αν και μια μάλλον μικρή). Συχνά οι παίκτες είναι πιο πιθανό να βρει την αξία της υψηλότερες αποδόσεις αουτσάιντερ, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Όλοι οι επαγγελματίες παίκτες εμπιστεύονται τις δικές τους αξιολογήσεις, ανεξάρτητα από τα αγαπημένα ή τα αουτσάιντερ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να στοιχηματίσετε με αποδόσεις που αντιπροσωπεύουν αξία.

Σύγκριση των αποδόσεων μεταξύ των bookmakers είναι πάντα μια καλή ιδέα και υπάρχουν πολλά online εργαλεία για αυτό, αλλά αυτά είναι έξω από το πεδίο εφαρμογής της μας Οδηγός Αρχαρίων Αθλητικών Στοιχημάτων. Ωστόσο, θα ήθελα να επισημάνω ότι αν είστε ένας σοβαρός παίκτης, δεν έχει νόημα να στοιχηματίσουν σε χαμηλότερες αποδόσεις από την αγορά το επιτρέπει – ότι θα είναι σαν να δίνεις χρήματα για να bookmakers. Στο Coolbet, μπορείτε εύκολα να βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις μας σε καθημερινή βάση κάτω από το ενισχυμένο τμήμα αποδόσεις. Ρίξε μια ματιά!

Επιλέγοντας τα στοιχήματά σας

Επιλέγοντας τα στοιχήματά σαςΣτην αρχή, πολλοί παίκτες έχουν την τάση να παίζουν μεγάλο συσσωρευτές, συμπεριλαμβανομένων μια σειρά από διαφορετικές επιλογές που πρέπει να είναι σωστά για να κερδίσετε. Η ιδέα πίσω από τον συσσωρευτή είναι, φυσικά, να κερδίσει μεγάλο με ένα ελάχιστο ποντάρισμα, όπως οι πιθανότητες πολλαπλασιάζονται με κάθε πρόσθετη επιλογή.

Αυτό που οι παίκτες πρέπει να λάβουν υπόψη είναι ότι οι αποδόσεις των στοιχημάτων περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο πλεονέκτημα, έτσι ώστε να ισχύει ο κανόνας “σπίτι κερδίζει πάντα”.

Στο Coolbet η κοινή θεωρητική απόδοση είναι περίπου 95 % (σε ορισμένα πρωταθλήματα ακόμη υψηλότερο), η οποία είναι σχετικά υψηλή σε σύγκριση με την αγορά. Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρέσεις και τίποτα δεν έχει τεθεί σε πέτρα. Coolbet μερικές φορές προσφέρει τις πιο φιλικές προς τον πελάτη αντίθεση με 100 % θεωρητική επιστροφή!

Θα πρέπει να θυμάστε ότι από τους βασικούς κανόνες των μαθηματικών, αν οι αποδόσεις προσφέρουν λιγότερο από 100% θεωρητική απόδοση, το πλεονέκτημα bookmakers ” συσσωρεύεται όταν προστίθενται περισσότερες επιλογές στο κουπόνι. Έτσι, ακόμη και αν το αθλητικό απόσβεσης είναι υψηλός, αν συνδυάσετε, ας πούμε, δύο επιλογές το ποσοστό απόσβεσης μειώνεται κάτω από το 91% και συνεχίζει να πέφτει με κάθε επιπλέον επιλογή.

Επιλέγοντας τα στοιχήματά σαςΑναμφίβολα, το καλύτερο μέρος των αθλητικών στοιχημάτων είναι να κάνει τις σωστές επιλογές και τη συλλογή του κέρδους. Αν στοχεύετε για το γρήγορο τζάκποτ νίκη, και την ίδια στιγμή παραμελώντας το γεγονός ότι θα μειώσει την ευκαιρία σας να κάνετε κέρδος μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να εξοικειωθούν με το σύστημα-χαρακτηριστικό στο coolbet αθλητικό.

Εν ολίγοις, το σύστημα στοίχημα δυνατότητα που είναι διαθέσιμη στο δελτίο στοιχήματός σας επιτρέπει να επιλέξετε, για παράδειγμα, έξι επιλογές και κάνει αυτόματα μικρότερο συσσωρευτές με την οποία μπορείτε να κερδίσει ακόμη και αν δεν είναι όλες οι επιλογές χτυπήσει σωστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ