Το πρώτο επίσημο ματς για τη νέα σεζόν και το πρώτο ματς στην ιστορία του για το κύπελλο Ελλάδας  δίνει αύριο (Τετάρτη 17:00) στο ΔΑΚ Αγρινίου με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά.

Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ και εφόσον ο ΑΟΑ περάσει στην επόμενη φάση λογικά θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιά το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και πάλι στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Σε αυτό ματς ο ΑΟ Αγρινίου χρειάζεται ακόμη περισσότερο τη δύναμη της έδρας του που ΠΡΕΠΕΙ να αποτελέσει τον 6ο παίχτη του στη μεγάλη μάχη.

Επίσης οι φίλαθλοι του Αγρινίου θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν και την νέα κερκίδα στο ΔΑΚ Αγρινίου όπου το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 100€.

Η ομάδα του ΑΟ Αγρινίου έχει ανάγκη τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας του Αγρινίου για να μπορέσει να κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά.

Η ανακοίνωση:

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι δίνει το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα μας. Για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος στην παρθενική της συμμετοχή η ομάδα μας φιλοξενεί τον Ερμή Λαγκαδά την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα λειτουργήσει για πρώτη φορά η καινούρια κερκίδα του κλειστού με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι στα 10 ευρώ στη νέα κερκίδα και 5 ευρώ στην παλιά.

Οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν και στον αγώνα Κυπέλλου και οι κάτοχοί τους δε θα πληρώσουν εισιτήριο.

Στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα θα υπάρχει stand για να μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές τους είναι στα 100 ευρώ για τη νέα κερκίδα του κλειστού και στα 50 ευρώ για την παλιά κερκίδα.