Ο Μάκης Χάβος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιχτών του και τη νίκη με ανατροπή στο χθεσινό φιλικό που ήταν και η πρόβα τζενεράλε για την ΑΕΚ.

Παρά το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός έπαιζε εκτός έδρας με τον φιλόδοξο Άρη , έμεινε πίσω στο σκορ από το 14′ αντιμετωπίζοντας στη συνέχεια και το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, κατάφερε να αντιδράσει όχι μόνο με την ισοφάριση αλλά και την όλη παρουσία του.

Από το 20′ και μετά είδαμε τους παίχτες του Χάβου να το παίρνουν προσωπικά , να “θυμώνουν” ποδοσφαιρικά και να βγάζουν και αυτοί ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Άλλωστε με ομάδα Football League έπαιζαν και όχι με την ιστορία του Άρη.

Το “μάτι”  τους άρχισε να γυαλίζει και πάλι μετά από αρκετά χρόνια , από τότε σχεδόν που ανέβηκε ξανά στη Superleague και αυτό ίσως είναι και το καλύτερο εφόδια για μια επιτυχημένη σεζόν.

Αυτή τη φιτιλιά φαίνεται πως την άναψε και πάλι ο φιλικό με την Αρη και αυτό είναι και το μεγαλύτερο κεδρος αυτής της φιλικής αναμέτρησης.

Πάθος , δύναμη και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά μαζί μια σωστά οργανωμένη και δομημένη αγωνιστικά ομάδα είναι τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει μια νέα και φιλόδοξη ομάδα όπως ο Παναιτωλικός.